4. Eker I Run Koşusu

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği olarak 8 Ekim Pazar günü Bursa 4. Eker I Run koşusunda idi. Pembe rengi ile dikkat çeken Stant da Endometriozis'in ne olduğunu anlatan broşürler dağıtıldı, uzman hekimler katılımcıların sorularını yanıtladılar; hastalığın belirtilerinin neler olduğu ve erken teşhis için gerekli olan bilgileri katılımcılar ile paylaştılar.

Koşu sırasında Hastalığın bilinirliğini artırmak için Hekimler yakalarına Endometriozisin simgesi olan sarı kurdelayı takarak koşuya katıldılar. Dernek tarafından organize edilen Genç Bando ekibi alana ve yarış parkuruna müzikleri ile renk kattı. Endometriozis ve Adenomyozis Derneği olarak yağmura rağmen dopdolu ve  keyifle süren organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Endometriozis&Adenomyozis Derneği